Spotify

HQ experience

Birds' Fool Around: All Listings 

Resultaten 1 - 11 van 11 This Category
All Listings

Album 23 op Spotify is een album met composities die allemaal een bijzonder verhaal in zich herbergen. Deze keer hebben twee muzikale vrienden life een solo ingespeeld (Song for Jordi; Ferry Lever en Spoor 4a; Andre Heuvelman).

->Playlist - Birds' Fool Around

Blues in Yellow and Green (lees blauw, geel en groen) is het restant van een dagje in de Wassenaarse duinen, Meijendel, mijn geboortegrond.

Blues in Yellow and Green (HQ)

In End of Story moet ik even bijkomen van al deze nummers door middel van kabbelend gepingel op 2 gitaren. Bijna een New Age ervaring! Vertragen zou Andre zeggen. De muziek komt nergens vandaan en gaat nergens naartoe. Heerlijk! Maar wacht vooral op een zeer mooie dame (denk ik) die je gaat toespreken! Dan hoef je daarna helemaal niks meer. Einde verhaal.

End of Story (HQ)

Hey come on brengt me weer even terug naar de tijd van beuken en scheuren op mijn instrumenten. Liefst met leuke meebewegende zangeressen.

Hey Come On! (HQ)

Een beetje ballorig zit ik weer aan mijn trekzak te trekken in Joie de Vivre om de boel op gang te brengen en mee te blèren

Joie de vivre (HQ)

Marc Masterpeace was een opdracht van zoon Marc die een prachtige animatie had gemaakt met sokken in het kader van zijn opleiding.

Marc Masterpeace (HQ)

Only Cee & Bes legt onbarmhartig mijn gebrek aan fantasie bloot om in een heel stuk maar twee akkoorden te gebruiken. Of was het juist een uitdaging?

Only Cee & Bes (HQ)

Kritisch hebben mijn twee jongste zonen meegeluisterd bij een compositie (Polderhouse) in een stijl waar ik geen verstand van heb :-). Zeggen ze. We hebben in ieder geval veel lol gehad. Dank voor de adviezen!

Polderhouse (HQ)

Song for Jordi is stockmuziek voor de film Afblijven die helaas nooit is gebruikt. Ferry en ik hebben de muziek geschreven en uitgevoerd.

Song for Jordi (HQ)

Spoor 4a is de soundtrack van een filmpje met Andre op het station. Het filmpje staat ergens op mijn website. Als je een echte trompet met bijbehorende echte trompettist wil horen, mag je dit niet overslaan. Alleen luisteren in HQ.

Three Note Blues is geen gebrek aan akkoorden maar een gebrek aan noten in een thema: zegge en schrijve 3 noten. Er zit ook een verhaal in, namelijk de trompettist die helemaal doordraait en tot de orde geroepen wordt.

Three Note Blues (HQ)

Newsletter