Spotify

HQ experience

Birds' Serious Business

Apocalypse is een underscore voor een filmpje dat het einde van de wereld aankondigt en de komst van de Heiland. Natuurlijk bedoeld om een beetje bang te maken.

Apocalypse (HQ)

Century of my Father (orchestral version) is een uitgebreidere versie van een pitch voor het gelijknamige boek van Geert Mak: de Eeuw van mijn Vader.

Century of My Father - Orchestral Version (HQ)

Cockayne is een verkorte versie van een soundtrack voor de gelijknamige docu over kinderen die een verouderingsziekte hebben en jong komen te overlijden.

Cockayne (HQ)

Coming home from War is een muzikaal vervolg op de soundtrack die ik schreef voor de bekroonde docu Omaha Beach, Honor and Sacrifice. Je hoort aan het eind het thema terugkeren.

Coming Home from War (HQ)

Crashing on the Beach: deze muziek hoort bij de foto, genomen op Omaha Beach. Een paar jaar na de Normandy Landings, D-day. Een vrouw kijkt naar de achtergebleven landingsvoortuigen van D-day.

Crashing on the Beach (HQ)

Demolition of Mandere is een eigen transformatie waarin een spreekwoordelijke melodie op zoek gaat naar harmonie.

Je wenst het niemand toe. Je wenst het iedereen toe. Want het leven moet nu eenmaal geleefd worden. 

Een muziekwerk van mij die ikzelf positioneer in de buitencategorie. Een muzikaal verhaal waar zoveel in zit van mezelf maar ook van de wereld waarin ik leef, de wereld van jou en van mij. Autobiografisch, alles omvattend, verdrietig, angstig, episch, helend, levenslessen, hoopgevend, happy-end. Een werk dat ik niet elke dag schrijf. Niet wil schrijven.

Iets over de muzikale inhoud. Ga alsjeblieft niet luisteren op je mobiel zonder oren. Doe je het toch, ga niet mekkeren dat het k•• is.

De trompet speelt de ik-figuur. In eerste instantie begint de ik-figuur in een vijandige omgeving. De ik-figuur wordt belaagd door boze machten die hem willen vermorzelen. De ik-figuur ontworstelt zich aan die omgeving en wordt steeds meer zichzelf, zij ...

Demolition of Mandere (HQ)

Depressions is een muzikale vertaling van depressies.

Depressions (HQ)

Floris is een pitch voor de gelijknamige film. Ik heb er zelf wat scenes bij bedacht.

Floris (HQ)

Judgement Day is het vervolg op Apocalypse. Uiteraard zijn het anderen die daar verstand van hebben. Ik verklank alleen maar het verhaal.

Judgement Day (HQ)

Newsletter